پارچه کجراه

پارچه کجراه از جمله پارچه های پر کاربرد و شناخته شده در بازار پارچه و پوشاک است که برای مواردی گوناگون کاربرد دارد. مشخصات انواع پارچه کجراه موجب تولید با تیراژ بسیار زیاد توسط کارخانجات نساجی و خرید فروش عمده آن‌ها در بازار شده است. امروزه مشاغل متعددی هستند که با مدل های گوناگون پارچه کجراه سر و کار دارند و به نحوی از پوشاک تهیه شده از این پارچه بهره می گیرند.
تولیدی های پوشاک اغلب از این پارچه شناخت جزیی دارند و برای خرید پارچه کجراه باکیفیت بهتر است، اطلاعات دقیق‌تری از روند تولید کجراه، کارخانجات نساجی و اینکه پارچه کجراه در چه مواردی کاربرد دارد؟ داشته باشند. در این مقاله سعی داریم مدل‌های مختلف کجراه و مصارف متعدد این پارچه را برای تولیدکنندگان پوشاک و فروشندگان پارچه توضیح دهیم.

مشخصات انواع پارچه کجراه

نام این پارچه برگرفته از نوع بافت آن است که خطوط کج در بافت آن باعث نامگذاری و شهرت آن شده است. زمانی که سخنی از پارچه کجراه شود، فورا در ذهن مشتریان پارچه های لباس کار تداعی می‌شود. اما مصرف عمده انواع کجراه فقط به دوخت لباس‌های کار محدود نمی‌شود و هر کدام از پارچه های کجراه متناسب با کیفیت و الیافی که در تولید آن‌ها به کار رفته متفاوت است.

 انواع پارچه کجراه

انواع پارچه کجراه بر اساس نوع الیافی که در تولید آن‌ها استفاده شده است، تقسیم بندی می‌شوند:

  • کجراه فلامنت
  • کجراه فیلامنت ویسکوز
  • کجراه کتان

این چند مورد از پرمصرف‌ترین مدل‌های پارچه کج راه هستند که روزانه متراژ انبوهی از آن‌ها توسط کارخانجات نساجی تولید و در بازار توزیع می‌شوند.
کجراه فیلامنت ویسکوز همانطور که از نامش مشخص است، از الیاف فلامنت و ویسکوز بافته شده است که معمولا وزن هر متر پارچه حدود ۲۸۰ گرم است. الیاف مورد استفاده پارچه کتان نیز پنبه است که برخی آن را با نام پارچه کجراه پنبه ای در بازار می‌شناسند. البته پارچه های کتان از درصد مختلفی از پنبه تشکیل شده‌اند و در برخی کارخانجات بصورت پلی استر پنبه نیز تولید می‌شوند.
نکته: قیمت فروش پارچه های کجراه پنبه ای نیز از دو مورد قبل بیشتر است.

هر متر پارچه کجراه کتان متناسب با درصد پنبه‌ای که در آن به کار رفته، مختلف است، اما معمولا از ۳۶۰ گرم به بالا تولید می‌شوند. عرض هر مدل از این پارچه ۱۵۰ سانتی متر است و بصورت طاقه‌های ۳۰ و ۴۰ متری طاقه پیچی می‌شوند.

 انواع پارچه کجراه

تفاوت ترگال با کجراه چیست

پارچه های ترگال بسیار مشابه انواع کجراه هستند ولی بافت پارچه های ترگال بصورت ساده است و هیچگونه خط کجی در بافت این پارچه مشاهده نمی‌شود. همچنین هر متر پارچه ترگال حدود ۲۴۰ است.

مصارف پارچه کجراه

انواع کجراه در بخش پوشاک بخصوص لباس های فرم نقش به سزایی دارند و تقریبا تمامی تولید کنندگان روپوش و لباس های فرم بر کیفیت و قیمت مناسب انواع پارچه کجراه آگاه هستند. اما مصارف عمده پارچه کجراه صرفا به دوخت روپوش یا لباس فرم محدود نیست.
آیا می دانید بیشترین موارد کاربرد پارچه کجراه چیست؟

کجراه لباس های فرم مدارس

انواع ترگال و کجراه ویسکوز از بهترین پارچه های مخصوص لباس فرم مدارس در مقاطع تحصیلی مختلف هستند که کارخانجات نساجی متعددی این پارچه ها را با رنگبندی‌های بسیار متنوع تولید می‌کنند.
به دلیل دوام و ضخامت بیشتر کجراه به نسبت پارچه ترگال، معمولا برای دوخت لباس فرم مقاطع راهنمایی،  دبیرستان و دوخت شلوار های پسرانه از رنگبندی مختلف کجراه استفاده می‌شود.

کجراه لباس های کار

لباس های پرسنلی و فرم کارکنان ارگان ها و کارخانجات گوناگون از انواع کجراه تهیه می‌شوند که برای چنین مشاغلی از هر سه مدل کجراه متناسب با نوع شغل بهره می‌گیرند. مشاغلی که با آتش یا گرمای زیاد سر و کار دارند، نیازمند پوشاکی هستند که علاوه بر خنک بودن پارچه، از دوام بالایی در برابر دمای بالا برخوردار باشند. برای مثال لباس فرم کارکنان شرکت‌های نفت و گاز، کارکنان پمپ بنزین، مشاغلی همانند جوشکاری و … از پارچه های کتان دوخته می‌شوند.همچنین برای مشاغلی مانند لباس‌های فرم شهرداری، پرسنل کارخانجات و … از انواع کجراه فلامنت و ویسکوز استفاده می‌کنند.

برای خرید و فروش انواع پارچه به صورت عمده با ما در ارتباط باشید

اکبر حقی زهابی

تلفن سفارش:

واتساپ : 09930699356

           09169558627  

تلگرام: @parchehdozan

ایمیل :Akbar.z1351@gmail.com

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما