انواع پارچه کجراه
انواع پارچه کجراه بر اساس نوع الیافی که در تولید آنها استفاده شده است، تقسیم بندی میشوند:
- کجراه فلامنت
- کجراه فیلامنت ویسکوز
- کجراه کتان
این چند مورد از پرمصرفترین مدلهای پارچه کج راه هستند که روزانه متراژ انبوهی از آنها توسط کارخانجات نساجی تولید و در بازار توزیع میشوند.
کجراه فیلامنت ویسکوز همانطور که از نامش مشخص است، از الیاف فلامنت و ویسکوز بافته شده است که معمولا وزن هر متر پارچه حدود ۲۸۰ گرم است. الیاف مورد استفاده پارچه کتان نیز پنبه است که برخی آن را با نام پارچه کجراه پنبه ای در بازار میشناسند. البته پارچه های کتان از درصد مختلفی از پنبه تشکیل شدهاند و در برخی کارخانجات بصورت پلی استر پنبه نیز تولید میشوند.
نکته: قیمت فروش پارچه های کجراه پنبه ای نیز از دو مورد قبل بیشتر است.
هر متر پارچه کجراه کتان متناسب با درصد پنبهای که در آن به کار رفته، مختلف است، اما معمولا از ۳۶۰ گرم به بالا تولید میشوند. عرض هر مدل از این پارچه ۱۵۰ سانتی متر است و بصورت طاقههای ۳۰ و ۴۰ متری طاقه پیچی میشوند.
تفاوت ترگال با کجراه چیست
پارچه های ترگال بسیار مشابه انواع کجراه هستند ولی بافت پارچه های ترگال بصورت ساده است و هیچگونه خط کجی در بافت این پارچه مشاهده نمیشود. همچنین هر متر پارچه ترگال حدود ۲۴۰ است.
مصارف پارچه کجراه
انواع کجراه در بخش پوشاک بخصوص لباس های فرم نقش به سزایی دارند و تقریبا تمامی تولید کنندگان روپوش و لباس های فرم بر کیفیت و قیمت مناسب انواع پارچه کجراه آگاه هستند. اما مصارف عمده پارچه کجراه صرفا به دوخت روپوش یا لباس فرم محدود نیست.
آیا می دانید بیشترین موارد کاربرد پارچه کجراه چیست؟
کجراه لباس های فرم مدارس
انواع ترگال و کجراه ویسکوز از بهترین پارچه های مخصوص لباس فرم مدارس در مقاطع تحصیلی مختلف هستند که کارخانجات نساجی متعددی این پارچه ها را با رنگبندیهای بسیار متنوع تولید میکنند.
به دلیل دوام و ضخامت بیشتر کجراه به نسبت پارچه ترگال، معمولا برای دوخت لباس فرم مقاطع راهنمایی، دبیرستان و دوخت شلوار های پسرانه از رنگبندی مختلف کجراه استفاده میشود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.